Kökcü: ''Stam moderner, Advocaat feller en duidelijker''

vrijdag 8 november 2019 07:23 89.535 keer bekeken 289 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een goede eerste helft tegen BSC Young Boys en ging terecht rusten met een 1-0 voorsprong. Er waren zelfs mogelijkheden geweest op meer. In de tweede helft waren de bezoekers sterker en kwam de 1-1 eindstand op het scorebord. Orkun Kökcü kreeg desondanks alle ruimte om Feyenoord naar de 2-1 overwinning te schieten. Zijn schot ging echter ruim over en dat is iets dat hem wakker zal houden. "Ja, zeker weten."

ökcü blikt voor de camera van Voetbalzone terug op de wedstrijd. "Ik denk dat de eerste helft goed was en we probeerden het de tweede helft uit te breiden, maar helaas valt de 1-1 en dat is teleurstellend. De eerste helft creëer je heel veel en de tweede helft word je slordig, laat je ze komen en dan kan die zomaar vallen." De knock-out fase van de Europa League bereiken is in ieder geval nog niet opgegeven. "We hebben er vertrouwen in en er kan nog van alles gebeuren, dus we gaan vol goede moed naar de volgende wedstrijden."

De middenvelder speelt sinds kort onder wederom een nieuwe trainer, na Giovanni van Bronckhorst en Jaap Stam. De eerste ervaringen met Dick Advocaat zijn positief. "Het is een duidelijke coach. Het is goed voor mij, als jongere speler, om zo'n coach te hebben, daar ben ik alleen maar blij mee. Hij praat ook veel met me, ook door die kans tijdens de wedstrijd, omdat er dan natuurlijk teleurstelling is. Dan geeft hij je weer een beetje zelfvertrouwen. Ik hoop het nog beter te gaan doen."

De verschillen met Stam zijn duidelijk. "Jaap Stam is wat moderner en Dick Advocaat is wat feller en die is ook wel wat duidelijker: als je het niet goed doet dan hoor je dat ook wel goed, ja. Het is voor iedereen weer een nieuwe kans en iedereen probeert die te grijpen."

Gerelateerd nieuws
289 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1589 mensen actief, waarvan 632 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved