Vermeer over overwintering: ''Het is lastig, maar niet onmogelijk''

vrijdag 8 november 2019 00:15 38.445 keer bekeken 169 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een heel behoorlijke eerste helft tegen BSC Young Boys, maar in de tweede helft waren de Zwitsers tot aan de gelijkmaker grotendeels de bovenliggende partij. Kenneth Vermeer kan achteraf wel min of meer tevreden zijn met het 1-1 gelijkspel. "Natuurlijk ben je teleurgesteld, want we hadden gehoopt deze wedstrijd te winnen, maar als je naar de kansen over en weer kijkt is 1-1 wel een terechte uitslag. Je hoopt natuurlijk op meer."

"Alle ploegen in de poule zijn een beetje aan elkaar gewaagd en daarom is het ook teleurstellend dat je de wedstrijd niet over de streep trekt", aldus Vermeer voor de camera van RTV Rijnmond. Toch houdt de keeper hoop op overwintering in Europa. "Zeker weten, zeker weten: we moeten er alleen voor gaan zorgen dat we onze wedstrijden gaan winnen. De spirit is goed en we houden hoop. Het is lastig, maar niet onmogelijk. We moeten geloof houden, zolang er kans is moeten we er voor gaan."

Ondanks dat Feyenoord in de tweede helft wel de mindere was van Young Boys, kwam de gelijkmaker toch enigszins uit de lucht vallen. "Het is klote dat Ié net op dat moment geblesseerd raakt, het is een vervelend moment. Het is jammer dat hij zijn sprint niet kon doorzetten."

Opvallend was ook dat Vermeer vaker voor de lange bal koos dan in de tijd dat Jaap Stam trainer was van Feyenoord. "Iedereen weet dat ik niet graag voor de lange bal kies, maar de trainer wil wat minder risico van achteruit en dat begrijp ik. Als het kan speel ik natuurlijk wel de korte opbouw, maar anders verleggen we het probleem naar voren om dan vanuit de tweede bal door te voetballen."

Gerelateerd nieuws
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 826 mensen actief, waarvan 188 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved