'In de winterstop veel nieuwe gezichten bij Feyenoord'

dinsdag 5 november 2019 07:00 274.940 keer bekeken 317 reacties Pro Shots

Onlangs maakte een deel van Het Legioen al duidelijk dat men het niet zag zitten in Mark Koevermans als algemeen directeur van Feyenoord. Volgens De Telegraaf is het inmiddels waarschijnlijk dat Koevermans die functie niet zal blijven bekleden en dat een terugkeer naar zijn functie als commercieel directeur ook niet plaats gaat vinden.

Sterker nog: de krant denkt dat er na de winterstop veel nieuwe gezichten in de top van Feyenoord terug te vinden zullen zijn. Dat Frank Arnesen Sjaak Troost als technisch directeur gaat vervangen lijkt al vast te staan. Daarnaast ligt de komst van zowel een nieuwe algemeen directeur alsook een financieel directeur in de lijn der verwachting.

De raad van commissarissen, onder leiding van Toon van Bodegom, wil rust en dus geen al te omstreden mensen op sleutelposities. Er is wel degelijk behoefte aan een financiële strateeg die met grote investeerders en internationale partijen om de tafel moet gaan zitten, maar de kans dat Koevermans dat gaat worden is niet al te groot. 

Nabije toekomst
In eerste instantie richt Feyenoord zich op Europees overwinteren, de beker(finale) en een plek in de top vijf. In de huidige competitie zijn dat niet eens zulke gekke doelstellingen omdat bijna alle clubs punten blijven verliezen tegen lager geklasseerde clubs.

De eventuele aanstelling van Frank Arnesen als technisch directeur zal ook gelijk het begin zijn van de zoektocht naar de opvolger van Dick Advocaat na dit seizoen. Theoretisch blijft het mogelijk dat Advocaat aanblijft en Dirk Kuyt onder zijn hoede gaat nemen, wellicht met Advocaat juist als assistent van Kuyt. 

Het salarishuis van Feyenoord is door de komst van Marcos Senesi zo goed als opgebruikt. Aankopen in de winter zullen dus afhankelijk zijn van verkopen in de winter. Op dit moment staat Feyenoord alleen open voor een verkoop van Renato Tapia. Op de achtergrond blijven de Amerikaanse investeerders in beeld, maar uit de gesprekken is tot nu toe niets concreets voortgekomen. 

Gerelateerd nieuws
317 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 848 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved