''De hysterische adoratie voor Dick begint me te storen''

''De hysterische adoratie voor Dick begint me te storen''

Dick Advocaat maakte zondag met een overwinning zijn debuut als trainer van Feyenoord. De geroutineerde trainer, die de opgestapte Jaap Stam vorige week opvolgde, zag zijn team met 0-3 winnen bij VVV Venlo. Johan Derksen hekelt de positieve sfeer rondom Advocaat.

"De hysterische adoratie in de media voor Dick begint me te storen", zegt De Snor in Veronica Inside. "Buiten het feit dat ik Dick een geweldige kerel vind: we slaan door. Hij maakt Steven Berghuis aanvoerder en hij krijgt via de kluts een bal en die vliegt dan in de bovenhoek. Daarna die parade bij de dug-out waar de coach staat. Ze speelden gewoon slecht, maar het kon niet slechter dan VVV Venlo natuurlijk."

"Dick brengt passie en hij brengt iets teweeg in een ploeg, maar we moeten niet overdrijven. Hij moet zich wel realiseren: als hij gaat wisselen, dan zie je Luciano Narsingh en Sam Larsson weer in het veld komen. Daar wint niemand de oorlog mee, ook Dick niet", zegt Derksen. "Hij speelt momenteel ook drie keer tegen zwakke tegenstanders."

[dumpitem=18610]

Lees meer over
Johan Derksen Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties