''De hysterische adoratie voor Dick begint me te storen''

maandag 4 november 2019 21:35 121.855 keer bekeken 183 reacties Pro Shots

Dick Advocaat maakte zondag met een overwinning zijn debuut als trainer van Feyenoord. De geroutineerde trainer, die de opgestapte Jaap Stam vorige week opvolgde, zag zijn team met 0-3 winnen bij VVV Venlo. Johan Derksen hekelt de positieve sfeer rondom Advocaat.

"De hysterische adoratie in de media voor Dick begint me te storen", zegt De Snor in Veronica Inside. "Buiten het feit dat ik Dick een geweldige kerel vind: we slaan door. Hij maakt Steven Berghuis aanvoerder en hij krijgt via de kluts een bal en die vliegt dan in de bovenhoek. Daarna die parade bij de dug-out waar de coach staat. Ze speelden gewoon slecht, maar het kon niet slechter dan VVV Venlo natuurlijk."

"Dick brengt passie en hij brengt iets teweeg in een ploeg, maar we moeten niet overdrijven. Hij moet zich wel realiseren: als hij gaat wisselen, dan zie je Luciano Narsingh en Sam Larsson weer in het veld komen. Daar wint niemand de oorlog mee, ook Dick niet", zegt Derksen. "Hij speelt momenteel ook drie keer tegen zwakke tegenstanders."

Gerelateerd nieuws
183 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 116 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 784 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved