Kraay jr.: ''Een blunder van de bovenste plank van de leiding''

maandag 4 november 2019 21:13 148.345 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft nooit serieus werk gemaakt van de komst van Robert Eenhoorn naar De Kuip. De Rotterdammers hebben twee keer gesproken met de huidige algemeen directeur van AZ, maar hebben Eenhoorn nooit een serieus voorstel gedaan. Hans Kraay jr. noemt dat een megablunder van de clubleiding.

''Robert Eenhoorn zou de beste zijn geweest met zijn Feyenoord-achtergrond,'' vertelt de oud-voetballer in gesprek met RTV Rijnmond. ''Voordat het dak instortte bij AZ, want vanaf dat moment wilde hij helemaal niet meer, is er een keer of drie een half slap bakje koffie gedronken."

Eenhoorn stond ervoor open om inhoudelijk te praten over de invulling van zijn functie. De gesprekken bleven echter oppervlakkig. "Een bakje koffie, een klontje suiker en een week later nog een bak koffie. Nooit zijn ze concreet geworden, dat weet ik echt heel zeker. Een blunder van de bovenste plank van de leiding."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73944 leden - Op dit moment zijn 689 mensen actief, waarvan 202 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved