Kraay jr.: ''Een blunder van de bovenste plank van de leiding''

Kraay jr.: ''Een blunder van de bovenste plank van de leiding''

Feyenoord heeft nooit serieus werk gemaakt van de komst van Robert Eenhoorn naar De Kuip. De Rotterdammers hebben twee keer gesproken met de huidige algemeen directeur van AZ, maar hebben Eenhoorn nooit een serieus voorstel gedaan. Hans Kraay jr. noemt dat een megablunder van de clubleiding.

''Robert Eenhoorn zou de beste zijn geweest met zijn Feyenoord-achtergrond,'' vertelt de oud-voetballer in gesprek met RTV Rijnmond. ''Voordat het dak instortte bij AZ, want vanaf dat moment wilde hij helemaal niet meer, is er een keer of drie een half slap bakje koffie gedronken."

Eenhoorn stond ervoor open om inhoudelijk te praten over de invulling van zijn functie. De gesprekken bleven echter oppervlakkig. "Een bakje koffie, een klontje suiker en een week later nog een bak koffie. Nooit zijn ze concreet geworden, dat weet ik echt heel zeker. Een blunder van de bovenste plank van de leiding."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties