Fer: ''De fans hadden meer strijd van ons verwacht''

maandag 4 november 2019 14:31 45.460 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Leroy Fer is met Feyenoord begonnen aan een nieuwe start. De Rotterdammers zagen Jaap Stam vorige week vertrekken en Dick Advocaat is de nieuwe man. Vorige week zondag ging de 29-jarige middenvelder na de nederlaag in De Klassieker in gesprek met supporters.

"De fans hadden meer strijd van ons verwacht. We hebben ernaar geluisterd en ik had wel enigszins begrip voor ze. Ze zeiden dat zij meer pijn voelen bij een nederlaag, maar dat is bij ons net zo erg,'' vertelt Fer in gesprek met NUsport.nl. ''Wij houden ook niet van verliezen. Maar ze hadden zeker recht van spreken.''

Jaap Stam heeft een positieve indruk achtergelaten op Fer. "Stam had het gevoel dat hij ons niet meer kon raken. Ik had een heel fijne samenwerking met hem, dus voor mij kwam dat wel uit de lucht vallen. Ik voelde me wel schuldig, dat heb ik altijd als er trainers weggaan. Er wordt bij slechte resultaten te makkelijk gekeken naar de trainer. Wij moeten het als spelers op het veld doen."

"Dat is dan weleens frustrerend, maar je moet professioneel zijn en doorgaan,'' vervolgt de Feyenoorder. ''We hebben goed antwoord gegeven. We hadden de punten heel hard nodig omdat we op een positie staan waar Feyenoord niet hoort te staan. Dit geeft weer wat vertrouwen en moeten we vasthouden."

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 896 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved