Vermeer: ''Ik denk dat we wel hebben gestreden als team''

zondag 3 november 2019 18:58 54.990 keer bekeken 85 reacties Pro Shots

Feyenoord behaalde drie broodnodige punten bij VVV-Venlo. Kenneth Vermeer was tevreden over de stap in de goede richting van de Rotterdammers. "Het was zaak dat wij weer wedstrijden gingen winnen en dat begon vandaag. Natuurlijk om vertrouwen op te doen, maar we hebben ook gewoon de punten nodig."

De afgelopen week was op z'n minst hectisch te noemen. "Het was wel een aparte week, natuurlijk hebben we het in het verleden weleens vaker meegemaakt, maar het is sowieso vervelend. Je kunt wel zeggen dat het niks met je doet, maar ik denk dat het met elke speler wel wat doet. Het was een moeilijke week, maar we hadden het vizier staan op drie punten halen." 

De ontslagen van de stafleden en de nederlagen zijn Vermeer niet in de koude kleren gaan zitten. "Het zet je aan het denken, het geeft je gewoon een rotgevoel, maar uiteindelijk moet je verder. Ik denk dat we dat vandaag goed omgezet hebben", zo vertelt Vermeer voor de camera van Veronica Inside. Het ontslag van Jaap Stam kwam nog het hardst aan  "Ja, met name. Je pakt geen punten, je begint het seizoen vol goede moed met z'n allen en dan wil je niet dat er zoveel stafleden weggaan, inclusief de hoofdtrainer."

De ommekeer moet ooit een keer komen, wellicht is dat vanmiddag in Venlo gebeurd. "Laten we het hopen. Je wint en dat is belangrijk, dat geeft vertrouwen. We moeten gewoon van week tot week kijken en er voor zorgen dat we als team alles geven." Ondanks de kwaliteit van de wedstrijd tegen VVV-Venlo viel er weinig aan te merken op de inzet van de spelers. "We hebben keihard gevochten. Het was natuurlijk niet altijd sprankelend, maar het begint bij strijd en ik denk dat we wel hebben gestreden als team."

Gerelateerd nieuws
85 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 799 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved