Lof voor Van der Heijden: ''Advocaat zal tevreden zijn''

zondag 3 november 2019 17:22 113.880 keer bekeken 173 reacties Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden keerde zondag terug in de basisopstelling van Feyenoord. De verdediger behoorde onder Jaap Stam nauwelijks tot de wedstrijdselectie, maar nieuwe trainer Dick Advocaat koos wel voor de 31-jarige verdediger, die sinds 2015 onder contract staat in de Kuip.

"Advocaat koos voor Van der Heijden omdat hij het een dooie boel vond en hij had iemand nodig die de boel aanstuurt", zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op de website van zijn werkgever Voetbal International. "Van der Heijden is wel iemand die dat doet. Voor Advocaat was het vrij duidelijk dat hij hem meteen moest gebruiken."

"Van der Heijden speelde een prima wedstrijd voor iemand die er zo lang is uitgeweest", vervolgt hij. "Hij deed wat hij moest doen, je zag dat hij veel coachte en de organisatie intact probeerde te houden. Hij kan terugkijken op een prima wedstrijd en Advocaat zal tevreden zijn want Van der Heijden heeft gegaan wat hij vooraf had ingeschat."

Gerelateerd nieuws
173 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73945 leden - Op dit moment zijn 660 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved