Lof voor Van der Heijden: ''Advocaat zal tevreden zijn''

Lof voor Van der Heijden: ''Advocaat zal tevreden zijn''

Jan-Arie van der Heijden keerde zondag terug in de basisopstelling van Feyenoord. De verdediger behoorde onder Jaap Stam nauwelijks tot de wedstrijdselectie, maar nieuwe trainer Dick Advocaat koos wel voor de 31-jarige verdediger, die sinds 2015 onder contract staat in de Kuip.

"Advocaat koos voor Van der Heijden omdat hij het een dooie boel vond en hij had iemand nodig die de boel aanstuurt", zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op de website van zijn werkgever Voetbal International. "Van der Heijden is wel iemand die dat doet. Voor Advocaat was het vrij duidelijk dat hij hem meteen moest gebruiken."

"Van der Heijden speelde een prima wedstrijd voor iemand die er zo lang is uitgeweest", vervolgt hij. "Hij deed wat hij moest doen, je zag dat hij veel coachte en de organisatie intact probeerde te houden. Hij kan terugkijken op een prima wedstrijd en Advocaat zal tevreden zijn want Van der Heijden heeft gegaan wat hij vooraf had ingeschat."

[dumpitem=18606]

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties