Boskamp: ''Het is voor mij onbegrijpelijk''

Boskamp: ''Het is voor mij onbegrijpelijk''

Jan Boskamp zit niet te wachten om aan de slag te gaan bij Feyenoord. De analist en oer-Feyenoorder hekelt de huidige samenstelling van de directie. Mark Koevermans is de algemeen directeur ad interim en Sjaak Troost heeft technisch directeur Martin van Geel op interim-basis vervangen.

"Ik zou ruzie krijgen met die mensen. Ik ken ze helemaal niet. We hebben interim-dit, interim-dat. We hebben geloof ik alleen maar interim-mensen. Het is niet te geloven,'' vertelt Boskamp in gesprek met Veronica Inside. ''Het is toch te gek dat je na zes maanden nog steeds een interim-directeur hebt en dat je de transfers in handen legt van makelaars?. Het is voor mij onbegrijpelijk."

Boskamp is wel blij met de aanstelling van Dick Advocaat als nieuwe trainer. ''Ik zou niet weten wie ze anders uit de stront moet halen. Ik ben blij dat ze Dickie gepakt hebben. Iedereen weet waar hij aan toe is. Ik vind mooi voetbal het mooiste wat er is als je ook wint. Van Dick weet ik dat hij eerst voor het resultaat gaat.''

Lees meer over
martin van geel Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties