Berghuis: ''Ik heb me helemaal niet bedreigd gevoeld''

vrijdag 1 november 2019 14:20 95.505 keer bekeken 223 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft inmiddels twee trainingen afgewerkt onder de nieuwe trainer Dick Advocaat. Steven Berghuis hoopt dat er met de trainerswissel meer rust komt rondom de Rotterdamse club.

"Ik wil Advocaat en Jaap Stam niet met elkaar vergelijken. Dick probeert andere accenten te leggen. Hij wil een goede organisatie neerzetten en denkt vanuit daar verder. Ik geloof in de trainer en mens Stam. Ik heb hem als prettig ervaren en snapte zijn ideeën. Daarin kan ik alleen voor mezelf praten. Maar als er zulke fouten worden gemaakt, daar is niet tegenop te coachen."

"In het begin kreeg ik dingen naar mijn hoofd geslingerd, is prima. Het gesprek was oké. Niet vervelend. Ik heb me helemaal niet bedreigd gevoeld,'' vertelt de Feyenoorder in gesprek met de NOS. Berghuis hoopt onder Advocaat op dezelfde rol als de afgelopen wedstrijden. "Ik stond altijd op rechts met de vrijheid om naar binnen te komen. Daar hoop ik nu ook weer op."

Gerelateerd nieuws
223 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 146 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved