Berghuis: ''Ik heb me helemaal niet bedreigd gevoeld''

Berghuis: ''Ik heb me helemaal niet bedreigd gevoeld''

Feyenoord heeft inmiddels twee trainingen afgewerkt onder de nieuwe trainer Dick Advocaat. Steven Berghuis hoopt dat er met de trainerswissel meer rust komt rondom de Rotterdamse club.

"Ik wil Advocaat en Jaap Stam niet met elkaar vergelijken. Dick probeert andere accenten te leggen. Hij wil een goede organisatie neerzetten en denkt vanuit daar verder. Ik geloof in de trainer en mens Stam. Ik heb hem als prettig ervaren en snapte zijn ideeën. Daarin kan ik alleen voor mezelf praten. Maar als er zulke fouten worden gemaakt, daar is niet tegenop te coachen."

"In het begin kreeg ik dingen naar mijn hoofd geslingerd, is prima. Het gesprek was oké. Niet vervelend. Ik heb me helemaal niet bedreigd gevoeld,'' vertelt de Feyenoorder in gesprek met de NOS. Berghuis hoopt onder Advocaat op dezelfde rol als de afgelopen wedstrijden. "Ik stond altijd op rechts met de vrijheid om naar binnen te komen. Daar hoop ik nu ook weer op."

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties