Kuyt: ''Hoop dat ik hetzelfde mag zijn als ik die leeftijd bereik''

vrijdag 1 november 2019 11:48 136.270 keer bekeken 312 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt was gisteren te gast in het praatprogramma Pauw. De trainer van Feyenoord de Onder-19 zegt blij te zijn met de aanstelling van Dick Advocaat bij de Rotterdammers. "Ik vind hem een heel bevlogen man."

"Ik heb hem door de jaren heen vrij goed leren kennen. Het is mooi als je hem over voetbal ziet praten. Als je 72 bent en nog zo bevlogen bent van het spelletje: ik hoop dat ik hetzelfde mag zijn als ik die leeftijd bereik." Een plek in de technische staf is voor Kuyt nog niet weggelegd. "In principe ga ik ook stage lopen bij hem, zoals ik dat ook bij Jaap Stam heb gedaan. Zoals de mensen weten, ben ik bezig met mijn trainerscursus. In mei hoop ik dat allemaal af te ronden, dus we zullen het zien."

"Ik ben veel bij Feyenoord op het moment en daar is veel gebeurd. Dat hoort ook bij sport: teleurstelling, pijn. Uiteindelijk gaan we er met z'n allen voor zorgen dat het beter gaat." Al is Kuyt ook regelmatig onderweg om wedstrijden te spelen of oud-collega's te ontmoeten. "Om herinneringen op te halen. Met veel spelers ben je bevriend, maar je ziet elkaar niet omdat iedereen zijn eigen weg gaat. De ene wordt trainer, de ander wordt analist op televisie."

Gerelateerd nieuws
312 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 937 mensen actief, waarvan 285 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved