''Viel heel erg op hoe groot de rol van Van der Heijden was''

vrijdag 1 november 2019 00:33 185.065 keer bekeken 418 reacties Pro Shots

Dick Advocaat hamerde gisteren tijdens de persconferentie al op het feit dat de communicatie tussen de Feyenoorders in het veld veel beter moet. Marcos Senesi en Edgar Ié lijken daardoor hun basisplek kwijt te raken. Feyenoord watcher Dennis van Eersel denkt niet dat die plek op de bank definitief zal blijken. "Zeker niet bij Senesi, daar is niet gelijk een groot rood kruis door voor mijn gevoel."

Jan Arie van der Heijden is de Argentijn op dit moment echter wel voorbij in de pikorde. "Op de training viel heel erg op hoe groot de rol van Van der Heijden was: op een gegeven moment werd er een positiespel gespeeld, een beoogde basisploeg zag je erin, en daar stond opeens Van der Heijden heel duidelijk in. Wat zegt dat over Marcos Senesi? Dat lijkt me vrij duidelijk."

Journalist Ruud van Os neemt het Feyenoord niet kwalijk dat het Senesi heeft gekocht."Toen Feyenoord Senesi haalde wisten ze natuurlijk nog niet dat ze in oktober met Dick Advocaat aan de slag zouden gaan, maar het is wel wrang. Je bent geen rijke club, je geeft wel veel geld uit en je interim trainer zegt eigenlijk 'met hem ga ik op de bank beginnen'."

Gerelateerd nieuws
418 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 158 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1135 mensen actief, waarvan 282 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved