Troost baalt van uitgelekt nieuws: ''Vind ik schandelijk''

Troost baalt van uitgelekt nieuws: ''Vind ik schandelijk''

Sjaak Troost is niet te spreken over enkele mensen binnen Feyenoord. Denny Landzaat, Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay hebben via de media moeten vernemen dat er geen plaats meer voor ze is bij het eerste elftal van Feyenoord.

''Dat ze dat in de media hebben moeten lezen, vind ik schandelijk. Dat was uiteraard niet de bedoeling. Deze jongens verdienen heel veel respect. Als club heb je dat niet altijd in de hand. Laat ik het zo zeggen: er zijn hier nog wel wat lekken te dichten,'' reageert technisch directeur ad interim in gesprek met Voetbal International.

Troost heeft veel vertrouwen in de nieuwe trainer. ''We wilden iemand met veel ervaring en iemand die in het verleden bij andere clubs vergelijkbare situaties heeft meegemaakt. Dan kom je al snel bij Dick uit. Het is aan hem en de staf om het team de nodige nieuwe impulsen te geven. Dick weet als geen ander wat er nu moet gebeuren en het belangrijkste is uiteraard punten pakken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties