''Mooi om mee te maken, ook hectisch om mee te maken''

donderdag 31 oktober 2019 03:14 244.940 keer bekeken 291 reacties Pro Shots

John de Wolf zat gisterenavond voor het laatst op de bank als trainer van Spakenburg. Nadat hij zijn, inmiddels toenmalige, club via een 2-0 overwinning op ASWH naar de volgende ronde in de beker had geholpen is het nu tijd voor Feyenoord. Iets dat hij tot en met afgelopen maandag niet voor mogelijk had gehouden. "Het is echt in een stroomversnelling terechtgekomen."

"Ik denk dat het dinsdagochtend begon. Ik heb gisteren bij Dick Advocaat thuis gezeten, met Cor Pot, en daarna moest ik naar Fox. Toen was er over en weer telefoonverkeer", zo vertelt De Wolf voor de camera van RTV Rijnmond. Woensdagochtend zag zijn wereld er opeens heel anders uit. "Toen keek ik op mijn telefoon en waren er 150 appjes. Er stond overal dat ik rond was met Feyenoord, maar dat was op dat moment nog niet zo. Eind van de middag is het rond gekomen en rond zes uur naar buiten gekomen."

Dat De Wolf uiteindelijk bij Feyenoord zou eindigen is dan weer niet zo heel vreemd. "Ik heb ook af en toe gesprekken over van alles en nog wat met Sjaak Troost gehad. Hij heeft een tijd geleden 'we willen je binnenkort binnen de club krijgen en we gaan zien of daar draagvlak voor is' gezegd en dan is het opeens zo. Dat is mooi om mee te maken, ook hectisch om mee te maken."

Zondag zit John de Wolf als assistent-trainer in clubtenue op de bank tijdens de uitwedstrijd tegen VVV. "Ik heb altijd gekscherend gezegd dat ik geen embleem op mijn borst hoef, want ik ben Feyenoord: Feyenoord zit vanbinnen. Nu is het mooi dat je er een onderdeel van bent."

Gerelateerd nieuws
291 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74398 leden - Op dit moment zijn 634 mensen actief, waarvan 141 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved