De Wolf: ''Dick hoefde mij niet over te halen''

woensdag 30 oktober 2019 20:10 119.440 keer bekeken 344 reacties Pro Shots

Feyenoord maakte woensdag bekend dat Dick Advocaat het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van de club. De geroutineerde trainer wordt bij de Rotterdamse club geassisteerd door Cor Pot en John de Wolf. Oud-Feyenoorder De Wolf hoefde niet lang na te denken toen het voorstel kwam.

"Ik heb met de club gesproken en met Dick en Cor", zegt hij. "Als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer. Dick hoefde mij niet over te halen. We hebben een aantal dingen besproken en dingen op papier bekeken. Zo mooi om naar die man te luisteren. Hij is nog zo gedreven, als je daar onderdeel van mag uitmaken, laat je dat niet schieten."

"Mijn rol is dat ik assistent van Dick ben, dat is mooi toch? Daar moet je ook trots op zijn voor jezelf. Ik weet duidelijk mijn rol, daar kan ik mij prima in schikken. Ik ambieer geen hoofdtrainerschap in het betaald voetbal. Nu krijg ik de kans om assistent te worden bij Feyenoord."

Ook de huidige vorm van Feyenoord kwam ter sprake: "Het is een roerige tijd. De prestaties zijn slecht. Daar moeten we met z'n allen iets aan gaan doen", aldus De Wolf in gesprek met FOX Sports.

Gerelateerd nieuws
344 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 595 mensen actief, waarvan 129 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved