De Wolf: ''Dick hoefde mij niet over te halen''

De Wolf: ''Dick hoefde mij niet over te halen''

Feyenoord maakte woensdag bekend dat Dick Advocaat het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van de club. De geroutineerde trainer wordt bij de Rotterdamse club geassisteerd door Cor Pot en John de Wolf. Oud-Feyenoorder De Wolf hoefde niet lang na te denken toen het voorstel kwam.

"Ik heb met de club gesproken en met Dick en Cor", zegt hij. "Als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer. Dick hoefde mij niet over te halen. We hebben een aantal dingen besproken en dingen op papier bekeken. Zo mooi om naar die man te luisteren. Hij is nog zo gedreven, als je daar onderdeel van mag uitmaken, laat je dat niet schieten."

"Mijn rol is dat ik assistent van Dick ben, dat is mooi toch? Daar moet je ook trots op zijn voor jezelf. Ik weet duidelijk mijn rol, daar kan ik mij prima in schikken. Ik ambieer geen hoofdtrainerschap in het betaald voetbal. Nu krijg ik de kans om assistent te worden bij Feyenoord."

Ook de huidige vorm van Feyenoord kwam ter sprake: "Het is een roerige tijd. De prestaties zijn slecht. Daar moeten we met z'n allen iets aan gaan doen", aldus De Wolf in gesprek met FOX Sports.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties