'Dick Advocaat nieuwe trainer Feyenoord, John de Wolf assistent'

woensdag 30 oktober 2019 03:37 190.500 keer bekeken 563 reacties Pro Shots

Het was al langer duidelijk dat Feyenoord Dick Advocaat als nieuwe coach wilde, maar volgens het Algemeen Dagblad is het inmiddels definitief. Advocaat zal de rest van het seizoen de trainer zijn van Feyenoord, maar daarnaast neemt hij, zoals altijd, Cor Pot mee. Daarnaast is het opvallend dat Advocaat Feyenoord-icoon John de Wolf als als assistent op de bank wil hebben.

Advocaat zelf zal aanstaande zondag tegen VVV-Venlo al op de bank zitten om het zwalkende Feyenoord stap voor stap weer naar de hogere regionen van de Eredivisie te brengen. Dat zal nog een hele kluif worden volgens het Algemeen Dagblad: "De spelers van Feyenoord vormen immers bepaald geen harmonieus gezelschap en laten bovendien bij elke tegenslag de kop hangen. De selectie is in niets een hecht collectief. De technische staf zag bijvoorbeeld tot zijn afgrijzen een speler op het trainingsveld weigeren aanwijzingen te vertalen voor de Argentijn Marcos Senesi, die de Nederlandse en Engelse taal nog niet machtig is. Bovendien haken spelers te pas en te onpas af met kleine pijntjes."

Gerelateerd nieuws
563 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 220 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 754 mensen actief, waarvan 184 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved