Gullit: ''Ik vind het erg voor Feyenoord en voor Stam''

Gullit: ''Ik vind het erg voor Feyenoord en voor Stam''

Ruud Gullit hoopt dat Feyenoord snel weer sportief succes gaat krijgen. De Rotterdammers presteren dit seizoen teleurstellend en Jaap Stam is daardoor opgestapt.

''Ik vind het erg voor Feyenoord en voor Jaap Stam dat beide partijen een vertrek van de trainer als deel van de oplossing beschouwen voor de huidige malaise bij de club. Jammer dat het zover is gekomen. Het zou na Ajax-Feyenoord verleidelijk zijn om de hele boel af te branden in Rotterdam, maar ik hou er niet van om iemand die op de grond ligt nog een paar trappen na te geven. Het heeft getuige het vertrek van Stam ook geen enkele zin om te oordelen over wat daar is gebeurd of wat er gaande is. Helemaal niet omdat ik als buitenstaander niet op de hoogte ben en niet in het interne proces zit bij Feyenoord."

''Los daarvan vond ik het jammer dat Feyenoord er zondag in de Klassieker geen strijd van kon maken, die je uiteraard wel verwacht bij zo’n wedstrijd,'' vervolgt Gullit in zijn column in De Telegraaf. ''Met het surplus aan kwaliteit had Ajax aan een helft genoeg om het verschil te maken. Zelfs in de commentaren uit Amsterdamse hoek klonk teleurstelling door dat Feyenoord te weinig partij kon bieden.''

''Ik hoop dat de clubleiding, de assistenten van Jaap Stam en de spelers in de duisternis toch ergens enige lichtpuntjes ontwaren en daarmee aan de slag gaan. Dat is volgens mij het enige houvast, waarbij m’n gevoel zegt, iets wat ik ten zeerste hoop, dat Feyenoord de bodem heeft bereikt. Een nog slechtere situatie is nauwelijks denkbaar.''

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties