Derksen over Advocaat: ''Dick wil''

Derksen over Advocaat: ''Dick wil''

Jaap Stam is niet langer trainer van Feyenoord. De trainer diende maandag zijn ontslag in bij de Rotterdamse club. De Rotterdamse club verkeerde al het gehele seizoen in zwaar weer, zondag verloor Feyenoord met 4-0 op bezoek bij aartsrivaal Ajax.

Wim Kieft schrikt niet van het vertrek van Stam. "Ik heb nooit het idee gehad dat hij vertrouwen had in zijn elftal. Dat was ook wel terug te zien in de manier waarop ze speelden", zegt hij. "Het is een heel beperkte selectie, het verwachtingspatroon lag veel te hoog maar hij wilde er voetbal in krijgen. Dat is zijn fout. Dat kan je hem kwalijk nemen."

Volgens Voetbal International wil de Rotterdamse club Dick Advocaat het seizoen laten afmaken. "Rob Jansen is de huismakelaar van Feyenoord en de zaakwaarnemer van Dick", reageert Johan Derksen in Veronica Inside. "Als we vanavond niet teveel grapjes maken, staat hij morgen op het trainingsveld."

"Dick wil", vervolgt hij. "Het zou ook een zegen voor Feyenoord zijn. Dick zou het anders doen. Jaap heeft gisteren veel risico genomen. Ajax komt alleen in de problemen als je de bus parkeert en zij in de kleine ruimte moeten voetballen. Dick geneert zich nergens voor, hij is het beste alternatief nu."

Lees meer over
Johan Derksen ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties