Derksen over Advocaat: ''Dick wil''

maandag 28 oktober 2019 20:49 99.005 keer bekeken 181 reacties Pro Shots

Jaap Stam is niet langer trainer van Feyenoord. De trainer diende maandag zijn ontslag in bij de Rotterdamse club. De Rotterdamse club verkeerde al het gehele seizoen in zwaar weer, zondag verloor Feyenoord met 4-0 op bezoek bij aartsrivaal Ajax.

Wim Kieft schrikt niet van het vertrek van Stam. "Ik heb nooit het idee gehad dat hij vertrouwen had in zijn elftal. Dat was ook wel terug te zien in de manier waarop ze speelden", zegt hij. "Het is een heel beperkte selectie, het verwachtingspatroon lag veel te hoog maar hij wilde er voetbal in krijgen. Dat is zijn fout. Dat kan je hem kwalijk nemen."

Volgens Voetbal International wil de Rotterdamse club Dick Advocaat het seizoen laten afmaken. "Rob Jansen is de huismakelaar van Feyenoord en de zaakwaarnemer van Dick", reageert Johan Derksen in Veronica Inside. "Als we vanavond niet teveel grapjes maken, staat hij morgen op het trainingsveld."

"Dick wil", vervolgt hij. "Het zou ook een zegen voor Feyenoord zijn. Dick zou het anders doen. Jaap heeft gisteren veel risico genomen. Ajax komt alleen in de problemen als je de bus parkeert en zij in de kleine ruimte moeten voetballen. Dick geneert zich nergens voor, hij is het beste alternatief nu."

Gerelateerd nieuws
181 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 924 mensen actief, waarvan 246 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved