Onbegrip bij Vormer: ''Je serveert hem genadeloos af''

maandag 28 oktober 2019 15:33 96.385 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

Feyenoord en Martin van Geel gingen eerder dit jaar uit elkaar. De technisch directeur nam na jaren dienst afscheid van de Rotterdammers nadat hij veel kritiek kreeg te verwerken. Oud-Feyenoorder Ruud Vormer is niet te spreken over de manier waarop hij De Kuip moest verlaten en neemt het op voor Van Geel.

"Weet je wat ik echt niet begrijp?. Je hebt in Martin van Geel een geweldige technisch directeur, een man die aan de basis heeft gestaan van vijf prijzen bij Feyenoord. Iets wat al jaren niet meer gelukt is. En wat doe je dan met zo iemand? Je serveert hem genadeloos af."

"Onbegrijpelijk, kan ik met mijn verstand totaal niet bij,'' vervolgt Vormer in gesprek met Voetbal International. ''Helemaal niet als je ziet hoe de club er nu voor staat. Want laten we eerlijk zijn: echt beter gaat het zonder hem niet.''

"Je mag gerust weten dat het me pijn deed te zien hoe er afgelopen seizoen met Martin is omgegaan bij Feyenoord. Uitgefloten worden door zijn eigen supporters; dat heeft hij zó niet verdiend. (...) Van dichtbij weet ik wat Martin voor een fantastische, oprecht geïnteresseerde kerel is. En, belangrijker nog als technisch directeur: een absolute vakman."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved