Onbegrip bij Vormer: ''Je serveert hem genadeloos af''

Onbegrip bij Vormer: ''Je serveert hem genadeloos af''

Feyenoord en Martin van Geel gingen eerder dit jaar uit elkaar. De technisch directeur nam na jaren dienst afscheid van de Rotterdammers nadat hij veel kritiek kreeg te verwerken. Oud-Feyenoorder Ruud Vormer is niet te spreken over de manier waarop hij De Kuip moest verlaten en neemt het op voor Van Geel.

"Weet je wat ik echt niet begrijp?. Je hebt in Martin van Geel een geweldige technisch directeur, een man die aan de basis heeft gestaan van vijf prijzen bij Feyenoord. Iets wat al jaren niet meer gelukt is. En wat doe je dan met zo iemand? Je serveert hem genadeloos af."

"Onbegrijpelijk, kan ik met mijn verstand totaal niet bij,'' vervolgt Vormer in gesprek met Voetbal International. ''Helemaal niet als je ziet hoe de club er nu voor staat. Want laten we eerlijk zijn: echt beter gaat het zonder hem niet.''

"Je mag gerust weten dat het me pijn deed te zien hoe er afgelopen seizoen met Martin is omgegaan bij Feyenoord. Uitgefloten worden door zijn eigen supporters; dat heeft hij zó niet verdiend. (...) Van dichtbij weet ik wat Martin voor een fantastische, oprecht geïnteresseerde kerel is. En, belangrijker nog als technisch directeur: een absolute vakman."

Lees meer over
De Kuip martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties