''Zo slecht als de laatste wedstrijden heb ik ze nog nooit gezien''

''Zo slecht als de laatste wedstrijden heb ik ze nog nooit gezien''

Feyenoord zit in een diep dal en lijkt daar niet uit te komen. Ook tegen Ajax ging het opnieuw mis voor de Rotterdammers en ze staan daardoor twaalfde op de ranglijst. De ploeg van Jaap Stam blijft dezelfde fouten maken en veel simpele dingen gaan verkeerd.

"Zo slecht als de laatste wedstrijden heb ik ze nog nooit gezien", oordeelt Kees Jansma in Studio Voetbal. Rafael van der Vaart ziet de meest simpele dingen fout gaan bij Feyenoord. "Ik heb ze gezien tegen Young Boys. Heb jij weleens een ploeg gezien die in de eerste minuten zeven keer de bal over de zijlijn speelt?"

''Bij zo veel onkunde staat elke trainer machteloos,'' stelt Van der Vaart, die de roep om het vertrek van trainer Jaap Stam dan ook vreemd vindt. "We gaan het toch niet over de trainer hebben? We hebben het over ballen over een paar meter die niet goed gaan. daar kan je als trainer niets aan doen. Ze moeten gewoon aan Jaap vasthouden."

Van Hooijdonk: "Het was tenenkrommend slecht aan de bal. En Feyenoord gaat eraf met nul gele kaarten, het had wel een klein beetje feller gemogen. Ze leken op een bokser die na twee minuten een peut had gekregen en daarna alleen maar in de touwen hangt."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties