Senesi: ''Ik ben Engels aan het leren''

zondag 27 oktober 2019 15:05 77.475 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Marcos Senesi kent een lastige start bij Feyenoord. De 22-jarige Argentijn verliet zijn thuisland om in De Kuip te spelen, maar staat pas sinds kort in de basis en heeft het net als heel Feyenoord moeilijk.

"Ik stond te popelen om mijn shirt aan te trekken en lekker te gaan spelen", vertelt Senesi aan de NOS over zijn basisdebuut. Zenuwachtig was hij niet. "Ik voelde me goed en hoop dat ik nog veel speeltijd ga krijgen."

Stam hield de nieuwe aankoop lange tijd op de bank. "De speelstijl is hier anders, maar ik heb me al goed aangepast. De trainer verwacht dat ik zekerheid breng. Als ik er voetballend uit kan komen, moet ik dat doen. Anders moet ik de bal bij het doel weghouden. Daar doe ik m'n best voor."

Senesi spreekt alleen Spaans, wat het communiceren lastig maakt. "Met Ié communiceer ik in het Spaans, met Haps, Fer en Toornstra in het weinige Engels dat ik spreek. Ik ben het aan het leren en hoop het snel goed te spreken."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 799 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved