Senesi: ''Ik ben Engels aan het leren''

Senesi: ''Ik ben Engels aan het leren''

Marcos Senesi kent een lastige start bij Feyenoord. De 22-jarige Argentijn verliet zijn thuisland om in De Kuip te spelen, maar staat pas sinds kort in de basis en heeft het net als heel Feyenoord moeilijk.

"Ik stond te popelen om mijn shirt aan te trekken en lekker te gaan spelen", vertelt Senesi aan de NOS over zijn basisdebuut. Zenuwachtig was hij niet. "Ik voelde me goed en hoop dat ik nog veel speeltijd ga krijgen."

Stam hield de nieuwe aankoop lange tijd op de bank. "De speelstijl is hier anders, maar ik heb me al goed aangepast. De trainer verwacht dat ik zekerheid breng. Als ik er voetballend uit kan komen, moet ik dat doen. Anders moet ik de bal bij het doel weghouden. Daar doe ik m'n best voor."

Senesi spreekt alleen Spaans, wat het communiceren lastig maakt. "Met Ié communiceer ik in het Spaans, met Haps, Fer en Toornstra in het weinige Engels dat ik spreek. Ik ben het aan het leren en hoop het snel goed te spreken."

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Jens Toornstra Leroy Fer Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties