Boëtius over voorspellingen Klassieker: ''Ik word er gek van''

Boëtius over voorspellingen Klassieker: ''Ik word er gek van''

Jean-Paul Boëtius hoopt dat Feyenoord een mooie middag tegemoet gaat in Amsterdam. De aanvaller maakte in 2012 zijn debuut in Feyenoord 1 in de Klassieker. De 25-jarige Boëtius, momenteel speler van Mainz, zal de wedstrijd vanmiddag vanuit Duitsland volgen.

"Het is natuurlijk momenteel lastig voor ze op dit moment", zegt hij over de huidige vorm van zijn oude club. "Ze staan niet waar ik wil dat ze staan, dat hoort ook niet. Zulke fases maak je mee in het voetbal, zowel persoonlijk als het team."

"Ik weet nog goed dat ze een paar seizoenen terug zeven wedstrijden achter elkaar verloren. Ik ben overtuigd dat ze ook uit deze dip komen. Ze hebben genoeg kwaliteit. Als ze in elkaar blijven vertrouwen ben ik er van overtuigd dat het goed gaat komen", zegt Boëtius in Goedemorgen Eredivisie.

In aanloop naar de Klassieker voorspelt nagenoeg iedere analist een ruimte zege voor Ajax. "Ik word daar gek van. Ik hoop dat ze als groep positief zijn en geloven in een goed resultaat. Ook Ajax heeft tegen RKC een moeilijke wedstrijd gespeeld en Feyenoord is kwalitatief veel beter dan RKC. Ik denk dat het 1-1 wordt vanmiddag."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties