Boëtius over voorspellingen Klassieker: ''Ik word er gek van''

zondag 27 oktober 2019 11:52 95.405 keer bekeken 184 reacties Pro Shots

Jean-Paul Boëtius hoopt dat Feyenoord een mooie middag tegemoet gaat in Amsterdam. De aanvaller maakte in 2012 zijn debuut in Feyenoord 1 in de Klassieker. De 25-jarige Boëtius, momenteel speler van Mainz, zal de wedstrijd vanmiddag vanuit Duitsland volgen.

"Het is natuurlijk momenteel lastig voor ze op dit moment", zegt hij over de huidige vorm van zijn oude club. "Ze staan niet waar ik wil dat ze staan, dat hoort ook niet. Zulke fases maak je mee in het voetbal, zowel persoonlijk als het team."

"Ik weet nog goed dat ze een paar seizoenen terug zeven wedstrijden achter elkaar verloren. Ik ben overtuigd dat ze ook uit deze dip komen. Ze hebben genoeg kwaliteit. Als ze in elkaar blijven vertrouwen ben ik er van overtuigd dat het goed gaat komen", zegt Boëtius in Goedemorgen Eredivisie.

In aanloop naar de Klassieker voorspelt nagenoeg iedere analist een ruimte zege voor Ajax. "Ik word daar gek van. Ik hoop dat ze als groep positief zijn en geloven in een goed resultaat. Ook Ajax heeft tegen RKC een moeilijke wedstrijd gespeeld en Feyenoord is kwalitatief veel beter dan RKC. Ik denk dat het 1-1 wordt vanmiddag."

Gerelateerd nieuws
184 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 69 mensen actief, waarvan 45 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved