Driessen: ''Ik denk dat het een walk-over wordt''

woensdag 23 oktober 2019 07:00 130.330 keer bekeken 241 reacties Pro Shots

Feyenoord staat voor twee belangrijke wedstrijden de aankomende dagen. De Rotterdammers nemen het donderdagavond op tegen Young Boys en zondag wacht De Klassieker. In alle voorbeschouwingen geven de analisten de ploeg van Jaap Stam weinig kans om goede resultaten te behalen. Volgens Valentijn Driessen is de Klassieker al een gelopen wedstrijd.

"Het blijft op papier een klassieker, maar ik denk dat we daar op het veld weinig van gaan merken. Ik denk dat het een walk-over wordt voor Ajax. Ik denk dat de kwaliteitsverhoudingen tussen Ajax en Feyenoord zó groot zijn,'' vertelt Driessen in De Telegraaf. ''En Feyenoord moet ook nog naar Zwitserland voor de wedstrijd tegen Young Boys. Ajax is woensdagavond, zij donderdagavond.''

'''Ik denk dat het voor Ajax drie makkelijke punten worden. Ik heb Feyenoord gezien tegen FC Porto. Over die wedstrijd gaat het veel bij Feyenoord. Dat is een soort mentale ruggensteun. Maar in die wedstrijd werd Feyenoord ook alle kanten op gespeeld, alleen die Portugezen scoorden niet. Die benutten ze niet en dan is daar een avond waarop Feyenoord boven zichzelf uitstijgt en tegen de verhoudingen in wint."

Gerelateerd nieuws
241 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 99 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70434 leden - Op dit moment zijn 704 mensen actief, waarvan 265 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved