Driessen: ''Ik denk dat het een walk-over wordt''

Driessen: ''Ik denk dat het een walk-over wordt''

Feyenoord staat voor twee belangrijke wedstrijden de aankomende dagen. De Rotterdammers nemen het donderdagavond op tegen Young Boys en zondag wacht De Klassieker. In alle voorbeschouwingen geven de analisten de ploeg van Jaap Stam weinig kans om goede resultaten te behalen. Volgens Valentijn Driessen is de Klassieker al een gelopen wedstrijd.

"Het blijft op papier een klassieker, maar ik denk dat we daar op het veld weinig van gaan merken. Ik denk dat het een walk-over wordt voor Ajax. Ik denk dat de kwaliteitsverhoudingen tussen Ajax en Feyenoord zó groot zijn,'' vertelt Driessen in De Telegraaf. ''En Feyenoord moet ook nog naar Zwitserland voor de wedstrijd tegen Young Boys. Ajax is woensdagavond, zij donderdagavond.''

'''Ik denk dat het voor Ajax drie makkelijke punten worden. Ik heb Feyenoord gezien tegen FC Porto. Over die wedstrijd gaat het veel bij Feyenoord. Dat is een soort mentale ruggensteun. Maar in die wedstrijd werd Feyenoord ook alle kanten op gespeeld, alleen die Portugezen scoorden niet. Die benutten ze niet en dan is daar een avond waarop Feyenoord boven zichzelf uitstijgt en tegen de verhoudingen in wint."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties