''Ik heb echt medelijden met de middenvelders en de spitsen''

dinsdag 22 oktober 2019 18:39 93.180 keer bekeken 66 reacties Pro Shots

Kenneth Perez is niet te spreken over de opbouw van Feyenoord. De Rotterdammers staan momenteel op een tiende plaats in de eredivisie en het lijkt er de komende weken niet beter op te worden. Waar iedereen een ruime nederlaag verwacht tegen Ajax, ziet Perez mogelijkheden voor de ploeg van Jaap Stam. Volgens de oud-voetballer moet Feyenoord een voorbeeld nemen aan het strijdplan van Manchester United afgelopen weekend.

"Het kwaliteitsverschil tussen Manchester United en Liverpool is enorm, maar ze weten toch met 1-1 gelijk te spelen. Je kunt wel zorgen dat je het compact kunt houden en de linies bij elkaar houdt. Dat kan iedereen, dus Feyenoord ook. Dan moet je zorgen dat je niet al snel over de grens gaat. Die balans moet je zoeken. Dan kun je het heel lang neutraal houden. Het is hopen dat ze enigszins wat kunnen doen voorin. De underdog zijn ze wel."

Perez ziet weinig kwaliteit in de selectie van Feyenoord. "Ik moet wel zeggen dat het schrikbarend is. Ik heb weken gezegd dat ze geduld op moeten brengen en niet fit zijn, alle verzachtende omstandigheden die je kunt verzinnen. Poh, wat was het slecht. Het was afschuwelijk," vertelt Perez in gesprek met FOX Sports. De opbouw van Feyenoord is een grote oorzaak van de matige resultaten. ''Hoe traag dat gaat. Ik heb echt medelijden met de middenvelders en de spitsen. Je loopt zestien keer vrij, maar bent al zestien keer gedekt voor je de bal überhaupt hebt gekregen."

Gerelateerd nieuws
66 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70434 leden - Op dit moment zijn 670 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved