De Visser: ''Geweldige keuze van Feyenoord''

De Visser: ''Geweldige keuze van Feyenoord''

Frank Arnesen gaat mogelijk de nieuwe technisch directeur van Feyenoord worden. Piet de Visser is onder de indruk van de 63-jarige Deen en geeft aan dat het een goede keuze is van de Rotterdammers om hem aan te stellen.

De Visser heeft Arnesen in het verleden naar Chelsea gehaald. ''Er zijn zoveel jeugdspelers gekomen. Die kregen misschien niet allemaal de kans, maar de academie is door Frank wel helemaal vorm gegeven en voorzien van heel veel talent. We zochten ze in alle delen van de wereld. Het hielp dat hij zelf internationaal ook een gigantisch netwerk heeft.''

De komst van Arnesen gaat Feyenoord goed doen. ''Die gaat werken aan talentontwikkeling, let maar op. En hij denkt ook aan de toekomst. Bij Chelsea is Jim Fraser technisch leider van de academie, maar die is door Frank als scout opgeleid. Dat weet ook niet iedereen. Frank is een echte voetbalman. Geen gezeik, echt met zijn hart helemaal bij het vak. Dat past ook wel bij Feyenoord, een geweldige keuze,'' vertelt de scout in gesprek met De Telegraaf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties