''Ik schreeuwde bijna om Botteghin''

maandag 21 oktober 2019 07:21 161.335 keer bekeken 491 reacties Pro Shots

Marcos Senesi heeft Pierre van Hooijdonk en Rafel van der Vaart nog niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De verdediger maakte tegen Heracles Almelo zijn debuut in de basis. De afgelopen maanden kreeg Eric Botteghin de voorkeur en kampte de aanwinst met aanpassingenproblemen.

Van Hooijdonk heeft aandachtig gekeken naar zijn optreden. "Je gaat toch kijken naar waarom hij niet speelde. Er is veel over gesproken. Je gaat wel begrijpen dat Stam zolang gewacht heeft met hem. Hij maakte een heel matige indruk. Natuurlijk was het maar één wedstrijd. Hij speelde zonder enig vertrouwen. Iedereen was blij dat de man van zeven miljoen eindelijk op het veld stond. Dat gevoel was na twintig à 25 minuten helemaal weg. Dat is zeker triest, ja."

"Ik schreeuwde bijna om Botteghin. Het is ongelooflijk", vertelt Van der Vaart in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal. "Je moet een absolute topaankoop zijn als je zeven miljoen euro kost. Hij stond er al niet meteen in, dat is al een teken. Je moet goed beginnen als je binnenkomt, dan geef je meteen je visitekaartje af. Hij gaf hem verkeerd af. Mensen zeggen dat ze die jongen moeten laten wennen, maar in een volle Kuip zo'n wedstrijd spelen is natuurlijk niet best."

Gerelateerd nieuws
491 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 200 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 31 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved