''Ik schreeuwde bijna om Botteghin''

''Ik schreeuwde bijna om Botteghin''

Marcos Senesi heeft Pierre van Hooijdonk en Rafel van der Vaart nog niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De verdediger maakte tegen Heracles Almelo zijn debuut in de basis. De afgelopen maanden kreeg Eric Botteghin de voorkeur en kampte de aanwinst met aanpassingenproblemen.

Van Hooijdonk heeft aandachtig gekeken naar zijn optreden. "Je gaat toch kijken naar waarom hij niet speelde. Er is veel over gesproken. Je gaat wel begrijpen dat Stam zolang gewacht heeft met hem. Hij maakte een heel matige indruk. Natuurlijk was het maar één wedstrijd. Hij speelde zonder enig vertrouwen. Iedereen was blij dat de man van zeven miljoen eindelijk op het veld stond. Dat gevoel was na twintig à 25 minuten helemaal weg. Dat is zeker triest, ja."

"Ik schreeuwde bijna om Botteghin. Het is ongelooflijk", vertelt Van der Vaart in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal. "Je moet een absolute topaankoop zijn als je zeven miljoen euro kost. Hij stond er al niet meteen in, dat is al een teken. Je moet goed beginnen als je binnenkomt, dan geef je meteen je visitekaartje af. Hij gaf hem verkeerd af. Mensen zeggen dat ze die jongen moeten laten wennen, maar in een volle Kuip zo'n wedstrijd spelen is natuurlijk niet best."

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties