Kritiek op Senesi: ''Misschien is hij super zenuwachtig''

Kritiek op Senesi: ''Misschien is hij super zenuwachtig''

Marcos Senesi heeft vandaag zijn debuut gemaakt in de basis bij Feyenoord. De verdediger kwam afgelopen zomer voor miljoenen over naar De Kuip en de verwachtingen zijn dan ook hoog. Kenneth Perez en Mario Been zijn voorlopig nog niet onder de indruk van zijn optreden in het shirt van de Rotterdammers.

''Je vraagt je altijd af hoe je erbij komt om zo'n speler te halen. Dan ga je naar Argentinië en dan ga je bepaalde dingen zien bij zo’n speler. Vandaag zien we dan dit. Je kan zeggen 'je moet hem de tijd geven'. Er zit werkelijk geen idee in wat hij allemaal doet. Wat ik nu gezien heb, dan vind ik het nog heel erg matig,'' vertelt Been in gesprek met FOX Sports.

Perez vraagt zich af of Senesi de druk wel aankan. ''Het vergrootglas ging er natuurlijk op. Oh, Senesi ging spelen. Dat is gecreëerd omdat hij lang niet heeft gespeeld. Hij speelde vandaag een zeer zwakke wedstrijd. De voorbodes zijn echt heel slecht. Een ding wat je in Nederland moet kunnen is aan de bal een middenvelder inspelen die vrij staat. Dat is het minste dat je moet doen en dat heeft hij totaal niet.''

''Wij kennen hem niet, maar misschien is hij super zenuwachtig. Hij kan er ook weinig aan doen dat Feyenoord heel veel geld heeft betaald voor hem. Dan denk je: nu komt er toch een topper binnen. Het is een zeer slecht begin vandaag.''

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties