Stam over Kelly: ''Hij brengt niet wat wij van hem verwachten''

Stam over Kelly: ''Hij brengt niet wat wij van hem verwachten''

Liam Kelly was afgelopen zomer een van de zomerse versterkingen bij Feyenoord. Trainer Jaap Stam kende de middenvelder van zijn periode bij Reading. De 23-jarige Kelly kwam in de Eredivisie echter nog maar één keer in actie.

"Laat ik zeggen dat het tromgeroffel over hem werd gemaakt door de pers. Dat hoort bij jullie vak", aldus Stam over de komst van Kelly. "Maar Liam is gekomen voor de breedte van de selectie. Ook omdat wij afgelopen zomer moesten kijken wat we konden halen met weinig geld. Dan is Liam een speler die op de lange termijn leuke dingen kan gaan doen bij Feyenoord."

"Als ik denk: brengt hij op dit moment dat wat ik van hem ken vanuit Engeland? Dan zeg ik op dit moment: nee. En dat heb ik ook met hem besproken. Hij kan veel beter en moet weer aan de bak om dat te gaan brengen. Als hij dat niet doet, komt hij dus ook niet in beeld om te gaan spelen op dit moment."

"Op dit moment is een basisplaats niet aan de orde, omdat hij niet brengt wat we van hem verwachten. Hij komt bijvoorbeeld nog niet aan het niveau van een Fer", aldus Stam in gesprek met de NOS.

Lees meer over
Liam Kelly Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties