Stam over Kelly: ''Hij brengt niet wat wij van hem verwachten''

zondag 20 oktober 2019 10:33 118.070 keer bekeken 262 reacties Pro Shots

Liam Kelly was afgelopen zomer een van de zomerse versterkingen bij Feyenoord. Trainer Jaap Stam kende de middenvelder van zijn periode bij Reading. De 23-jarige Kelly kwam in de Eredivisie echter nog maar één keer in actie.

"Laat ik zeggen dat het tromgeroffel over hem werd gemaakt door de pers. Dat hoort bij jullie vak", aldus Stam over de komst van Kelly. "Maar Liam is gekomen voor de breedte van de selectie. Ook omdat wij afgelopen zomer moesten kijken wat we konden halen met weinig geld. Dan is Liam een speler die op de lange termijn leuke dingen kan gaan doen bij Feyenoord."

"Als ik denk: brengt hij op dit moment dat wat ik van hem ken vanuit Engeland? Dan zeg ik op dit moment: nee. En dat heb ik ook met hem besproken. Hij kan veel beter en moet weer aan de bak om dat te gaan brengen. Als hij dat niet doet, komt hij dus ook niet in beeld om te gaan spelen op dit moment."

"Op dit moment is een basisplaats niet aan de orde, omdat hij niet brengt wat we van hem verwachten. Hij komt bijvoorbeeld nog niet aan het niveau van een Fer", aldus Stam in gesprek met de NOS.

Gerelateerd nieuws
262 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 142 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 61 mensen actief, waarvan 23 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved