''Gooi 'm erin en laat het volk en de fans hun oordeel maar vellen''

zaterdag 19 oktober 2019 00:51 119.775 keer bekeken 360 reacties Pro Shots

De afwezigheid van Marcos Senesi in de basisopstelling bij Feyenoord maakt al wekenlang de tongen los. Voor de wedstrijd van morgen tegen Heracles spreken de media elkaar tegen: er wordt zowel een reservebeurt als een basisoptreden voorspeld. Johan Derksen is aan de tafel van Veronica Inside duidelijk over wat hij van een hernieuwde reservebeurt van Senesi denkt. "Dan maakt Feyenoord zich belachelijk."

"Kijk: Feyenoord heeft twee vrij kwetsbare centrale verdedigers, dan koop je een jeugdinternational uit Zuid-Amerika voor zeven miljoen euro en die man mag vijftien minuten falen tegen Emmen en voor de rest wordt hij weer achter de coulissen gehouden. Gooi 'm erin en laat het volk en de fans hun oordeel maar vellen. Hij kan toch onmogelijk slechter zijn dan de twee die er nu in staan? Dat kan ik me haast niet voorstellen van iemand die daar redelijk hoog gespeeld heeft."

Tafelgast Valentijn Driessen snapt de voorzichtigheid met Senesi ook niet. "Ik zou het niet weten, maar van de week heeft hij wel gewoon gespeeld bij Jong-Argentinië, dus hij moet toch goed genoeg zijn om bij Feyenoord te kunnen voetballen? Misschien heeft niemand hem zien spelen en kan hij er werkelijk geen hout van, maar ja: dan betaal je geen zeven miljoen. Het wordt nu elke keer op communicatie gegooid, maar je kunt wel goed communiceren, maar als je niet goed kunt voetballen heb je er ook weinig aan."

De Snor ziet nog een ander probleem. "Hierdoor komen Jaap Stam en zijn zaakwaarnemers, die die jongen geleverd hebben, heel kwetsbaar te staan in zo'n organisatie, want die hoeven nooit meer met een voorstel te komen voor een speler." Analist Rene van der Gijp beaamt dat en haalt Liam Kelly als voorbeeld aan. "Hij heeft ook al dat ventje van Reading meegenomen en dat is ook niks."

Driessen denkt dat het ook aan Senesi zelf zou kunnen liggen. "Hij is niet de meest slimme, die Senesi, want als je na twee maanden nog niet weet wat er van je gevraagd wordt... dan moet je toch weten hoe Feyenoord wil spelen? Of Jaap legt het niet goed uit, dat kan ook."

Gerelateerd nieuws
360 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 113 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 754 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved