''Denk dat Stam sowieso tot de winterstop de tijd krijgt''

''Denk dat Stam sowieso tot de winterstop de tijd krijgt''

Marcos Senesi lijkt ook komende zondag niet in de basiself van Feyenoord te starten. De verdediger, die deze zomer overkwam van San Lorenzo, maakt volgens trainer Jaap Stam stappen, maar toch lijkt de trainer vast te houden aan Eric Botteghin en Edgar Iè als hart van de defensie.

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, vindt het opvallend. "Senesi werd voor zeven miljoen euro gehaald uit Argentinië, maar het enige dat hij tot dusver heeft gedaan is invallen. Volgen Stam maakt hij stappen maar een man van zeven miljoen euro voor Feyenoord moet er direct staan."

Stam kent een moeizame start bij Feyenoord, maar volgens Driessen hoeft hij voorlopig niet te vrezen voor zijn baan. "Ik denk dat hij sowieso tot de winterstop de tijd krijgt", zegt hij in een video op de site van zijn werkgever. "Zijn geluk is dat Feyenoord geen clubleiding heeft. De directeur is ad interim, de commerciële man Mark Koevermans. Je kan niet verwachten dat hij Stam eruit stuurt."

"Technisch directeur Sjaak Troost is een commissaris, die gaat ook de trainer er niet uitsturen. Wat dat betreft zit Stam vast in het zadel", zegt hij. "Het publiek kan nergens zijn pijlen op richten. Ja, op het elftal en op Stam een beetje. Maar er is zoveel mis gegaan de afgelopen jaren na het kampioenschap. Dat kan je Stam moeilijk aanrekenen. Toch zullen er wel een beetje structuur en stabiele prestaties van hem verwacht worden de komende tijd."

Lees meer over
Eric Botteghin Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties