''Denk dat Stam sowieso tot de winterstop de tijd krijgt''

vrijdag 18 oktober 2019 19:51 71.130 keer bekeken 96 reacties Pro Shots

Marcos Senesi lijkt ook komende zondag niet in de basiself van Feyenoord te starten. De verdediger, die deze zomer overkwam van San Lorenzo, maakt volgens trainer Jaap Stam stappen, maar toch lijkt de trainer vast te houden aan Eric Botteghin en Edgar Iè als hart van de defensie.

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, vindt het opvallend. "Senesi werd voor zeven miljoen euro gehaald uit Argentinië, maar het enige dat hij tot dusver heeft gedaan is invallen. Volgen Stam maakt hij stappen maar een man van zeven miljoen euro voor Feyenoord moet er direct staan."

Stam kent een moeizame start bij Feyenoord, maar volgens Driessen hoeft hij voorlopig niet te vrezen voor zijn baan. "Ik denk dat hij sowieso tot de winterstop de tijd krijgt", zegt hij in een video op de site van zijn werkgever. "Zijn geluk is dat Feyenoord geen clubleiding heeft. De directeur is ad interim, de commerciële man Mark Koevermans. Je kan niet verwachten dat hij Stam eruit stuurt."

"Technisch directeur Sjaak Troost is een commissaris, die gaat ook de trainer er niet uitsturen. Wat dat betreft zit Stam vast in het zadel", zegt hij. "Het publiek kan nergens zijn pijlen op richten. Ja, op het elftal en op Stam een beetje. Maar er is zoveel mis gegaan de afgelopen jaren na het kampioenschap. Dat kan je Stam moeilijk aanrekenen. Toch zullen er wel een beetje structuur en stabiele prestaties van hem verwacht worden de komende tijd."

Gerelateerd nieuws
96 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72525 leden - Op dit moment zijn 762 mensen actief, waarvan 170 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved