Stam: ''Ik luister niet naar iedereen''

vrijdag 18 oktober 2019 14:41 82.055 keer bekeken 409 reacties Pro Shots

Marcos Senesi lijkt ook tegen Heracles Almelo plaats te moeten nemen op de bank. De Argentijn is afgelopen zomer voor miljoenen naar De Kuip gehaald, maar moet nog altijd wachten op zijn eerste basisplaats. Jaap Stam geeft aan dat de verdediger nog stappen moet maken en kampt met aanpassingsproblemen.

"We zijn altijd bezig met de ideale samenstelling van het elftal. Iedereen roept om Marcos, maar ik luister niet naar iedereen. Hij maakt stappen. Of dat genoeg is, gaan we morgen bekijken. Snapt hij wat we van hem vragen? Als dat niet zo is, wachten we nog even," vertelt Stam in gesprek met de NOS.

Feyenoord neemt het na een interlandperiode zondag op tegen Heracles Almelo. Stam heeft vanwege de resultaten met de Rotterdamse club geen goede week gehad. "Ik heb niet zo heel veel geslapen, nee. Je blijft met vraagtekens zitten. Wat moeten we beter doen? We weten dat we naar een constant niveau moeten toewerken en dat het resultaat soms niet is wat we willen."

Stam is niet van plan om veel aan te passen bij Feyenoord. ''Het aantal verdedigers blijft hetzelfde. Als wij aanvallend willen spelen en je komt op achterstand, dan is de intentie van de jongens om het goed te maken. Uiteindelijk gaan, in plaats van één back, allebei onze backs aanvallend staan. En als iedereen naar voren gaat, dan krijg je dat de centrale verdedigers niet goed staan ten opzichte van de tegenstanders. Als je balverlies lijdt, kom je vaak tot verrassingen te staan. Spelers moeten rustiger blijven en vanuit hun taak en man spelen.'' 

Gerelateerd nieuws
409 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 207 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 1053 mensen actief, waarvan 289 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved