Lof voor Sinisterra: ''Wie had dat een jaar geleden kunnen denken?''

donderdag 17 oktober 2019 19:46 102.480 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Luis Sinisterra werd lang gezien als een miskoop van Feyenoord, maar is in het huidige seizoen een van de weinige lichtpuntjes in de Feyenoordselectie. Inmiddels is de Colombiaan betrokken geweest bij vijf doelpunten in de twaalf wedstrijden die hij heeft gespeeld. Dat hadden er meer kunnen zijn als zijn medespelers wat alerter waren geweest. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam is ook verbaasd over de ontwikkeling van de vleugelaanvaller.

"Wie had dat een jaar geleden kunnen denken, toen deze speler wat doelloos rondliep bij Feyenoord? Hij kreeg af en toe wat minuutjes, maar dan kun je niet echt je stempel drukken op het elftal. Noodgdwongen is Jaap Stam met hem aan het werk gegaan en dan blijkt deze speler, na een jaar wennen in Nederland, toch kwaliteiten te hebben die Feyenoord mist."

"Hij is snel, hij is handig, hij blijkt van alle opties de beste in de spits. Dan kan het snel gaan en blijkt zo'n speler ook interessant voor het Colombiaans elftal. Wat voor Feyenoord niet onbelangrijk is: hij vertegenwoordigt daardoor ook weer een bepaalde waarde en dat is wat de club wel kan gebruiken", zo vertelt Krabbendam voor de camera van Voetbal International. "Hij werd gehaald omdat de scouting dat graag wilde. Ze hadden iets in hem gezien en toen heeft toenmalig technisch directeur Martin van Geel gezegd: 'als jullie dat zo graag willen dan doen we dat, dan halen we 'm'."

Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Heracles. "Het is bij Feyenoord met ups en downs gegaan: veel spelers niet fit, geblesseerd aan het seizoen begonnen of zonder ritme. Dat lost zich langzaam op, de spelers worden fitter. Zeker dank zij die interlandperiode heeft Feyenoord goed en hard kunnen trainen. Dat moet worden vertaald naar een goede prestatie tegen Heracles zondag omdat Feyenoord nog wel wat heeft goed te maken na die wanprestatie in Sittard. Er moet gereageerd worden, ook met het oog op de week die komen gaat met de wedstrijden tegen Young Boys en De Klassieker tegen Ajax."

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 134 mensen actief, waarvan 70 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved