''Dan gaat hij de woestijn in voor één of twee jaartjes''

donderdag 17 oktober 2019 00:06 155.880 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

RKC Waalwijk staat stijf onderaan in de eredivisie en ligt op koers om de degradant met de minste punten ooit te worden, tenzij het tij gekeerd kan worden. In het programma Voetbalpraat op FOX Sports werd geopperd dat versterkingen tijdens de winterstop de oplossing zouden kunnen zijn.

Presentator Jan-Joost van Gangelen heeft RKC trainer Fred Grim al enkele mogelijkheden voorgehouden. "Ik noemde bijvoorbeeld Van der Heijden, Ayoub, Liam Kelly, George Johnston. Moet je dat doen als speler? Ik kan me goed voorstellen dat Ayoub denkt: ja hallo, ik ben een gerespecteerd speler van FC Utrecht geweest."

Mario Been denkt dat spelers uit de jeugd van Feyenoord een tijdelijke overstap naar RKC wel zouden zien zitten. "Jongens uit Jong Feyenoord zouden het eventueel wel doen. Maar geef mij één goede reden waarom Jan-Arie van der Heijden bij RKC zou gaan spelen, een club met één punt? Omdat hij klaar is? Dat zeg je goed. Maar dat gaat hij toch niet doen?! Dan gaat hij de woestijn in voor één of twee jaartjes."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 67 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved