Laatste training voor vertrek naar Zweden

2008-09-30 12:07:46 7.124 keer bekeken 32 reacties Pro Shots Feyenoord.nl

Achttien spelers lieten zich dinsdagochtend zien op de laatste groepstraining voor vertrek naar Zweden. Op het trainingsveld voor De Kuip trainden Jonathan de Guzman en beloftespeler Timon van Leeuwen apart van de groep. Henk Timmer en Jon Dahl Tomasson, van wie het beide niet zeker is of ze donderdag in actie kunnen komen in de terugwedstrijd tegen Kalmar FF, kwamen alle twee niet in actie. Karim El Ahmadi, die maandagavond nog een helft meespeelde met Jong Feyenoord, maakte de hele groepstraining mee. Omdat naast Timmer ook Darley kampt met een blessure, trainde jeugdkeeper Kostas Lamprou mee.

De eerstvolgende training van Feyenoord wordt woensdagavond in het stadion van IF Elfsborg in Boräs afgewerkt. Een dag later wordt in hetzelfde stadion om 18:30 uur afgetrapt voor de terugwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Cup tegen Kalmar FF. Feyenoord moet dan een 1-0 achterstand zien goed te maken.
Gerelateerd nieuws
32 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72581 leden - Op dit moment zijn 480 mensen actief, waarvan 164 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved