''Het is mijn cluppie en op het moment baal ik als een stekker''

woensdag 16 oktober 2019 16:00 142.865 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

Feyenoord staat een zware week te wachten. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen het verrassend sterk presterende Heracles, waarna twee echte krachtmetingen wachten in uitwedstrijden tegen Young Boys (donderdag) en Ajax (zondag). Jan Boskamp heeft er een hard hoofd in dat Feyenoord de week schadevrij door gaat komen.

Vooral de aanstaande Klassieker boezemt de oer-Feyenoorder angst in. "Nou, ik zal je vertellen: ik had al een slecht gevoel tegen Fortuna Sittard en wij spelen volgende week donderdag ook nog Europa League. Maak daar maar even de vergelijking mee met hoe we tegen Fortuna speelden, nadat we ons tegen Porto helemaal uit de voegen gelopen hebben, denk ik dat we het ontzettend moeilijk krijgen", zo vertelt Boskamp voor de camera van Veronica Inside.

Heracles thuis zou nog wel moeten lukken. "Normaal [gesproken wel], en dat blijf ik zeggen, omdat ze dan geen twee wedstrijden in de week hebben. We hebben drie spelers gehaald. Senesi heeft niet gespeeld en kost zeven miljoen. Als Feyenoord een speler van zeven miljoen op de bank kan laten zitten, dan moet je kampioen worden, dat kan niet anders."

Dat zit er echter juist helemaal niet meer in. "Dan zet ik liever de eigen jeugd erin. Dan heb ik liever Geertruida erin, Wouter erin. Kenneth is een fantastische keeper, maar we hebben Bijlow. Ik bedoel: als je nou toch niet voor de prijzen speelt dan kun je beter de eigen jeugd erin zetten. Dat is mijn mening. Ze zullen het me wel weer niet in dank afnemen, maar dat interesseert mij niet zoveel. Het is mijn cluppie en op het moment baal ik als een stekker." 

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 480 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved