Gio over Stam: ''Allerbelangrijkste dat je gewoon je eigen weg volgt''

dinsdag 15 oktober 2019 15:37 80.390 keer bekeken 216 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt, Robin van Persie, Khalid Boulahrouz en Giovanni van Bronckhorst waren de vier oud-Feyenoorders die zondag in actie kwamen tijdens de verlate afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart. Na de wedstrijd vroeg Voetbal International aan van Bronckhorst hoe hij, na zijn tijd in De Kuip, nu naar Feyenoord kijkt.

"Ik kijk daar wel goed naar omdat ik Feyenoorder ben. Natuurlijk is het op dit moment minder, zeker in de competitie. We hebben de wedstrijd tegen Porto gehad in de Europa League. Dat was weer vanouds om mee te maken, de sfeer die De Kuip heeft. In de competitie gaat het nog niet goed, maar ik hoop en verwacht dat het de komende weken beter gaat worden."  

Van Bronckhorst heeft uiteindelijk één advies voor zijn opvolger. "Ik denk dat Jaap weinig advies nodig heeft. Het is iemand die al ervaring heeft als trainer en ook als speler, dus hij weet hoe het in het voetbal gaat. Ik denk dat Jaap heel nuchter is en gewoon zijn eigen ding blijft doen, het is het allerbelangrijkste dat je gewoon je eigen weg volgt. Dat is het belangrijkste dat ik ervaren heb bij Feyenoord en dat zal Jaap ook zo ervaren."

Gerelateerd nieuws
216 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 836 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved