Van Hanegem: ''Ze hadden gewoon schoon schip moeten maken''

zondag 13 oktober 2019 20:00 129.280 keer bekeken 300 reacties Pro Shots

Willem van Hanegem was te gast bij het programma Goedemorgen Oranje van Fox Sports en laat wederom zijn ongenoegen over Feyenoord blijken. Vooral de verdediging en het bestuur van de Rotterdammers moeten het ontgelden. 

"Wij hebben een Braziliaan: een hartstikke aardige jongen, maar de enige Braziliaan in de wereld die niet kan voetballen." Senesi blijft voorlopig buiten de basis, onder andere vanwege de communicatie binnen de lijnen. "Wat interesseert het mij nou, al spreekt die gozer Hebreeuws, het gaat er toch om of hij goed voetbalt? Als die twee nou zo geweldig zouden spelen (Botteghin en Ié - red.) zou ik er over nadenken, maar niet als die twee er ook helemaal niks van bakken."

De aankoop van George Johnston, op aanraden van Steven Gerrard, verbaasde De Kromme ook. "'Ja, die moet je nemen, die is goed' Waarom neemt hij 'm zelf dan niet bij de Rangers? Dat begrijp ik dan niet. Een jeugdspeler, als die dan zo goed is, dan haal ik 'm lekker bij de Rangers binnen." En dan is er ook nog de aankoop van Liam Kelly. "Jaap heeft dan één iemand gekocht uit Madurodam, Kelly: die is 1 meter 50. Als je die jongen over dat grote veld ziet lopen dan denk ik 'hij weet de uitgang niet'."

Het blijft voorlopig wachten op het basisdebuut van Senesi. "De mensen die Jaap Stam begeleiden, die hebben 'm gehaald. Die gaan 'm toch geen koekenbakker in zijn maag douwen? Argentijnen zijn goede verdedigers."

Feyenoord wordt op dit moment ook nauwelijks geleid. "Toen met die Jan de Jong hadden ze gewoon schoon schip moeten maken: een heleboel van die koekenbakkers eruit, het bestuur, commissarissen.  Als je Eenhoorn wil moet je ook Huiberts nemen, Huiberts is een belangrijke man hoor. Maar dat kan niet en elke keer gaan we er over zaniken." Voorlopig blijft de huidige situatie dus bestaan. "Daar zijn ze bij Feyenoord heel goed in: mensen die daar zitten willen allemaal blijven zitten. "

Gerelateerd nieuws
300 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 107 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 25 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved