''Technisch directeur uit het buitenland, Arnesen bijvoorbeeld''

woensdag 9 oktober 2019 23:25 107.645 keer bekeken 176 reacties FR12.nl

Feyenoord is nog steeds op zoek naar een technisch directeur. Bij het ook al slecht presterende Anderlecht is onlangs technisch directeur Frank Arnesen ontslagen. De mannen bij het programma Voetbalpraat vragen zich af of hij niet de nieuwe technisch directeur van Feyenoord moet worden. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam acht de komst van Arnesen alles behalve onmogelijk. 

"Ik denk dat de nieuwe technisch directeur een buitenlander zal zijn, daar werd in ieder geval over gesproken. Een technisch directeur uit het buitenland die vrij is, daar moet je aan denken. Frank Arnesen bijvoorbeeld, dat zou prima kunnen: die heeft een netwerk, kent de Nederlandse competitie, kent het internationale voetbal, heeft veel clubs gehad. Ze hebben iedereen in Nederland al geprobeerd."

Robert Eenhoorn blijft wel een optie voor de verdere toekomst, maar zit nu in het stadiondossier van AZ en zal waarschijnlijk niet staan te springen om in het stadiondossier van Feyenoord te duiken. Op dit moment is Eenhoorn geen optie meer.

Gerelateerd nieuws
176 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71477 leden - Op dit moment zijn 548 mensen actief, waarvan 84 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved