''Iedereen is ongeschikt, iedereen is een prutser''

woensdag 9 oktober 2019 14:48 167.200 keer bekeken 357 reacties Pro Shots

Sjoerd Mossou schrijft in zijn column in het Algemeen Dagblad over de wanorde bij Feyenoord en de wankele positie van Jaap Stam bij de Rotterdammers. "Jaap Stam heeft weinig rugdekking in de Kuip."

"In zijn eerste maanden trok hij bovendien stug van leer tegen de wanorde op de burelen. Stuurs en stoïcijns trok Stam zijn eigen plan, ging geen strijdje uit de weg, verdedigde verbeten zijn eigen territorium. Maar nu de resultaten tegenvallen, is het wachten op de rekening. Dirk Kuyt is niet te bescheiden om alvast prominent op zijn eigen skyboxbalkonnetje te gaan zitten, vol in het zicht."

"Wie werkelijk de baas is, is ondertussen een raadsel. Als er al iets regeert in de Kuip, dan zijn het de gebroeders boos en radeloos." Wie de nieuwe technisch directeur, algemeen directeur en eventueel nieuwe trainer moeten worden is ook lastig te zeggen. Volgens Mossou accepteert Het Legioen bijna niemand. "Iedereen is ongeschikt, iedereen is een prutser, maar een oplossing is blijkbaar te ingewikkeld geworden. Ja, Robert Eenhoorn wordt al jaren als een soort alwetende Verlosser op een wolk gezet, als een wonderdokter van magische allure, maar die kijkt wel uit. Logisch: voor je het weet ben je beschadigd voor het leven."

"Feyenoord is als een mijnenveld met laag overvliegende bommenwerpers, Jaap Stam is de volgende die er tussendoor probeert te rennen. De vraag is zo onderhand niet meer wie Feyenoord moet gaan redden, maar wie er nog zo gek is het te proberen."

Gerelateerd nieuws
357 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 144 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75069 leden - Op dit moment zijn 814 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved