Steun voor Stam: ''Het is niet zijn schuld''

maandag 7 oktober 2019 20:55 105.265 keer bekeken 439 reacties Pro Shots

Een paar dagen na de 2-0 overwinning op FC Porto, zakte Feyenoord gigantisch hard door het ijs in Limburg. De ploeg van trainer Jaap Stam verloor met liefst 4-2 van Fortuna Sittard. Volgens Johan Derksen ligt de schuld van de slechte prestaties niet aan de trainer.

"Als Stam goede voetballers heeft, maakt hij er een goed team van hoor", zegt De Snor in Veronica Inside. "Het is niet Stam zijn schuld als de spelers hopeloos falen. Als Edgar Iè zich op de achterlijn laat passeren door een speler van Fortuna Sittard... Dat was Stam nooit overkomen hoor."

Hans Kraay Jr. vraagt zich in het programma af wanneer Marcos Senesi de kans krijgt. "Er is iets met die jongen aan de hand", reageert Derksen. "Want als hij twee stoppers heeft die het aardig doen, dan is er geen reden om hem in te brengen. Maar Eric Botteghin en Iè falen wekelijks. Als je twee spelers moet vervangen, dan zijn zij het wel. Als je zeven miljoen investeert in één speler en hij speelt nu niet... Dan is er iets met hem."

Gerelateerd nieuws
439 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 156 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 965 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved