Steun voor Stam: ''Het is niet zijn schuld''

Steun voor Stam: ''Het is niet zijn schuld''

Een paar dagen na de 2-0 overwinning op FC Porto, zakte Feyenoord gigantisch hard door het ijs in Limburg. De ploeg van trainer Jaap Stam verloor met liefst 4-2 van Fortuna Sittard. Volgens Johan Derksen ligt de schuld van de slechte prestaties niet aan de trainer.

"Als Stam goede voetballers heeft, maakt hij er een goed team van hoor", zegt De Snor in Veronica Inside. "Het is niet Stam zijn schuld als de spelers hopeloos falen. Als Edgar Iè zich op de achterlijn laat passeren door een speler van Fortuna Sittard... Dat was Stam nooit overkomen hoor."

Hans Kraay Jr. vraagt zich in het programma af wanneer Marcos Senesi de kans krijgt. "Er is iets met die jongen aan de hand", reageert Derksen. "Want als hij twee stoppers heeft die het aardig doen, dan is er geen reden om hem in te brengen. Maar Eric Botteghin en Iè falen wekelijks. Als je twee spelers moet vervangen, dan zijn zij het wel. Als je zeven miljoen investeert in één speler en hij speelt nu niet... Dan is er iets met hem."

Lees meer over
Johan Derksen Eric Botteghin Fortuna Sittard Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties