''Ik vond het heel goed dat Berghuis daar over sprak''

''Ik vond het heel goed dat Berghuis daar over sprak''

De uitspraken van Steven Berghuis na de verloren wedstrijd tegen Fortuna Sittard vallen in goede aarde bij Sjoerd Mossou. De uitsupporters van Feyenoord lieten duidelijk merken dat ze niet tevreden waren met de prestaties van Feyenoord. De 27-jarige aanvaller ergerde zich vooral aan het grove taalgebruik vanuit het uitvak.

''Bij Feyenoord wordt er 'werken voor je kankergeld van gemaakt'. Ik vond het heel goed dat Steven Berghuis daar over sprak op RTV Rijnmond. Het is makkelijk om Berghuis af te branden, die speelde heel slecht, maar ik vond het goed dat een speler van Feyenoord daar iets over zegt. Het lijkt iets kleins. Er zijn veel spelers van Feyenoord die doen alsof ze het niet horen.''

''Ook veel directieleden van Feyenoord doen of ze het niet horen,'' vervolgt de journalist in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Er wordt eigenlijk nooit stelling tegen ingenomen. Heel vaak hoor je 'wat hebben we toch een fantastisch legioen', als je de keerzijde hoort dan zwijgt iedereen. Berghuis sprak zich daarover uit en dat vond ik goed.''

De volledige podcast van AD Sportwereld is hieronder te beluisteren. De journalisten gaan onder meer in op de stelling of Feyenoord nog wel een topclub is.

Lees meer over
Steven Berghuis Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties