''Selectie voelt wat mij betreft een beetje als een invalide aan''

maandag 7 oktober 2019 01:23 150.440 keer bekeken 287 reacties Pro Shots

De komende tijd zal Feyenoord het vuur weer na aan de schenen worden gelegd dank zij de wanprestatie tegen Fortuna Sittard. Ook Studio Voetbal neemt deze keer ruim de tijd om Feyenoord onder de loep te nemen. Pierre van Hooijdonk is in het programma duidelijk over wat er allemaal misging bij de Rotterdammers. 

"Alles eigenlijk, maar we hebben maar vijftig minuten. Het verdedigen leek echt nergens op, dat was eigenlijk vanaf de eerste minuut al het geval. Fortuna was wel goed, maar Feyenoord was echt heel slecht: ze verdedigden als natte kranten." Jaap Stam is wellicht niet de juiste trainer voor Feyenoord op dit moment. "Feyenoord had nooit een coach moeten aanstellen met zo weinig ervaring. In de wetenschap dat dit een moeilijk en zwaar jaar zou worden. Je zet geen onervaren coach op die vulkaan en dat is wel gedaan", zo vertelt Van Hooijdonk. "De selectie voelt wat mij betreft een beetje als een invalide aan. Je kan die selectie blijkbaar geen drie wedstrijden in de week geven." Naast Karsdorp en Narsingh haalt Van Hooijdonk ook Fer aan. "Fer heeft al eens een paar snipperdagen moeten pakken, dan moest hij een wedstrijdje laten lopen."

Analist Theo Janssen was ook verrast door de wanprestatie van Feyenoord en vraagt zich af wat er in de rust gezegd is door Jaap Stam. "Ik weet niet wat hij gezegd heeft, maar het heeft niet gewerkt. Ze waren in ieder geval niet scherp na de rust." Dat Stam ingestapt is bij Feyenoord snapt Janssen dan weer wel. "Er zijn maar weinig trainers die een aanbod van een topclub weigeren. Maar ligt het probleem niet gewoon in de groep? Nu kijken we heel snel naar de trainer, maar het kan ook zo zijn dat de groep samen gewoon niet klikt: dat er onenigheid is, dat er jongens boos zijn, dat er strubbelingen zijn."

Gerelateerd nieuws
287 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 100 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 954 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved