Toornstra sprakeloos: ''Dit gebeurt ons zo vaak...''

zondag 6 oktober 2019 17:21 542.430 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

Jens Toornstra heeft bijna geen woorden voor de dramatische middag van Feyenoord tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers speelden een zeer matige wedstrijd en gingen met 4-2 ten onder. Na afloop reageerde Toornstra voor de camera van FOX Sports op de nederlaag.

"Ik moet de wedstrijd nog terugzien maar als je na twee minuten op 1-0 komt, met 3-1 de rust ingaat, elkaar dan probeert op te peppen en binnen 10 seconden het al 4-1 staat... Daar word je wanhopig van. Het mag echt niet gebeuren."

"Ik moet de goals nog terugzien, maar als je ziet dat we donderdag alles geven voor elke bal om goals te voorkomen en dan vier goals tegen Fortuna... Dan lijkt het alsof het vandaag minder was", aldus Toornstra. 

"Je kan zeggen dat deze nederlaag onlogisch is, maar het gebeurt ons zo vaak. Het lijkt meer op logica dan op onlogica. Ik weet het ook niet, er zit geen vaste lijn in. We moeten met elkaar gaan zitten, want dit mag gewoon niet. Het moet veel beter."

"De sfeer in de kleedkamer was zoals ik hier nu sta, vooral teleurstelling. Ik weet het niet... Dit mag ons niet gebeuren. Het is dan niet stil in de kleedkamer, iedereen geeft zijn mening. Het is niet per se stil, er wordt gepraat, maar we moeten niet praten en het op het veld laten zien. Ja, je zou zeggen 'Geen woorden maar daden' maar dat was vandaag niet aanwezig."

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 38 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved