Toornstra sprakeloos: ''Dit gebeurt ons zo vaak...''

Toornstra sprakeloos: ''Dit gebeurt ons zo vaak...''

Jens Toornstra heeft bijna geen woorden voor de dramatische middag van Feyenoord tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers speelden een zeer matige wedstrijd en gingen met 4-2 ten onder. Na afloop reageerde Toornstra voor de camera van FOX Sports op de nederlaag.

"Ik moet de wedstrijd nog terugzien maar als je na twee minuten op 1-0 komt, met 3-1 de rust ingaat, elkaar dan probeert op te peppen en binnen 10 seconden het al 4-1 staat... Daar word je wanhopig van. Het mag echt niet gebeuren."

"Ik moet de goals nog terugzien, maar als je ziet dat we donderdag alles geven voor elke bal om goals te voorkomen en dan vier goals tegen Fortuna... Dan lijkt het alsof het vandaag minder was", aldus Toornstra.

"Je kan zeggen dat deze nederlaag onlogisch is, maar het gebeurt ons zo vaak. Het lijkt meer op logica dan op onlogica. Ik weet het ook niet, er zit geen vaste lijn in. We moeten met elkaar gaan zitten, want dit mag gewoon niet. Het moet veel beter."

"De sfeer in de kleedkamer was zoals ik hier nu sta, vooral teleurstelling. Ik weet het niet... Dit mag ons niet gebeuren. Het is dan niet stil in de kleedkamer, iedereen geeft zijn mening. Het is niet per se stil, er wordt gepraat, maar we moeten niet praten en het op het veld laten zien. Ja, je zou zeggen 'Geen woorden maar daden' maar dat was vandaag niet aanwezig."

Lees meer over
Jens Toornstra Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties