''Feyenoord moet gewoon winnen, het mag geen probleem zijn''

zondag 6 oktober 2019 14:05 44.865 keer bekeken 28 reacties Pro Shots

Kees Kwakman en John de Wolf kijken uit naar Fortuna Sittard - Feyenoord. De Rotterdamse ploeg stond tegenover FC Porto in de tweede groepswedstrijd van de Europa League. In de Kuip werd de Portugese club in een spannende wedstrijd met 2-0 verslagen.

"Ik ben benieuwd, zoals iedereen, hoe Feyenoord na een zware pot van donderdag het gaat oppakken op een loodzwaar veld in Sittard", zegt hij bij FOX Sports. "Ze proberen het veld altijd hier te repareren, maar het eindigt altijd in een modderpoel. Het zal voor Feyenoord zwaar worden, ook door de regen. Aan de andere kant: Feyenoord moet hier gewoon winnen, het mag geen probleem zijn."

"Je kan het jezelf makkelijk maken door in de rust 2-0 of 3-0 voor te staan", voegt De Wolf toe. "Dan kan je frisse jongens erin gooien, dan heb je het werk al gedaan. Ze moeten de energie van de laatste twee wedstrijden er direct ingooien. Dan hopen op twee of drie goals voor de rust en dan kan je krachten sparen."

Gerelateerd nieuws
28 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 422 mensen actief, waarvan 125 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved