''Geef Bannis een keer een echte kans''

zondag 6 oktober 2019 10:35 84.400 keer bekeken 233 reacties Pro Shots

Naoufal Bannis verdient meer kansen bij Feyenoord. Dat is de mening van Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond. De jonge spits zit sinds dit seizoen bij de selectie van Feyenoord 1. Ondanks de afwezigheid van Nicolai Jørgensen moet hij het doen met invalbeurten.

"Bannis heeft Nicolai Jørgensen voor zich en Jaap Stam kiest bij absentie van hem nu liever voor een buitenspeler als Luis Sinisterra in de punt van de aanval", zegt Van Eersel in gesprek met de NOS.

"Geef Bannis een keer een echte kans. Nu blijft het veelal beperkt tot korte invalbeurten", zegt hij. "Iedereen ziet wel de potentie van deze jongen. Fysiek moet Bannis nog wel stappen maken, maar je ziet bijvoorbeeld zijn klasse terug in zijn loopacties."

Peter van Veen, bondscoach van Oranje O17, maakt zich geen zorgen. "Iedereen snapt wel dat het voor zijn ontwikkeling beter is als hij veel speelt, maar Naoufal traint elke dag met de besten. Daar wordt hij ook beter van. Ik maak mij geen zorgen. Feyenoord vult dat echt wel prima in."

Van Eersel hoopt in ieder geval niet op een 'Vente-scenario'. "Dylan heeft, mede door het ontbreken van Feyenoord in de eerste divisie, veel te weinig gespeeld. Bij hem is het misgegaan en daar moeten ze in Rotterdam-Zuid ten aanzien van Bannis voor waken. Zeker volgend seizoen zal hij meer minuten moeten gaan maken. Anders is het verstandig om elders te kijken."

Gerelateerd nieuws
233 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 108 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 1218 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved