Botteghin: ''Dan zie je dat wij ook een sterke ploeg kunnen zijn''

vrijdag 4 oktober 2019 16:55 96.725 keer bekeken 206 reacties Pro Shots

Feyenoord beleefde gisteren een legendarische avond door Europese topploeg FC Porto met 2-0 te verslaan in De Kuip. Aanvoerder Eric Botteghin heeft wel een verklaring voor de overwinning. "Iedereen ging voor elkaar door het vuur, we hebben een enorme strijd geleverd en we behaalden een mooie overwinning."

"Dit niveau moeten we vasthouden, de aggressiviteit, de intensiteit moeten we vasthouden voor de volgende wedstrijden", zo vertelt de verdediger voor de camera van RTV Rijnmond.  

De sfeer in De Kuip zou niet doorslaggevend moeten zijn voor de prestaties van dit Feyenoord. "Bij dit soort wedstrijden is altijd een andere sfeer, dat is waar, maar het moet ook uit onszelf komen. We moeten dit niveau altijd laten zien en dan komt er ook een goede sfeer in het stadion."

Nu is het de bedoeling om de stijgende lijn door te trekken, te beginnen met de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard van aanstaande zondag. "We moeten er heel veel werk in steken om stabieler te worden. Wij zijn druk bezig met elkaar om in alle opzichten te verbeteren, tactisch, de manier van voetballen, lef tonen. Dan zie je dat wij ook een sterke ploeg kunnen zijn."  

Gerelateerd nieuws
206 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 793 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved