''Kuip doet natuurlijk ook wel wat op zo'n Europa cup-avond''

donderdag 3 oktober 2019 21:45 93.715 keer bekeken 141 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond zijn visitekaartje afgegeven aan Europa door een een zwaarbevochten 2-0 overwinning op Europese grootmacht FC Porto over de streep te trekken. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam is tevreden over wat hij zag. "Er is weer een stap gemaakt, voetballend en fysiek."

"Je ziet dat die spelers weer iets fitter worden. Ze gaan heel rap vooruit in hun fitheid en in het voetbal, dan gaat ook het niveau iets omhoog. Feyenoord had over geluk ook niet te klagen, Porto had ook een beetje pech met de afronding, maar dat heb je als elftal ook nodig als elftal in ontwikkeling."

"Feyenoord was wat sterker, fysiek fitter en die Kuip doet natuurlijk ook wel wat op zo'n Europa cup-avond, dat moet je ook niet onderschatten. Tel dat allemaal bij elkaar op en je krijgt een wedstrijd zoals deze", zo vertelt Krabbendam aan de radio van Voetbal International.

De aanvalslinie was, net zoals tegen FC Twente, weer in vorm vanavond. "Het kan vriezen en het kan dooien, maar bijvoorbeeld Sinisterra begint zich steeds beter te ontwikkelen. Hij wordt ook geselecteerd voor het Colombiaans elftal, Berghuis speelde niet eens zijn beste wedstrijd, maar is altijd dreigend, Larsson hebben we ook weer een paar keer gezien. Als je geen spits hebt moet je het van deze bewegelijke aanvallers hebben."

Gerelateerd nieuws
141 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 94 mensen actief, waarvan 68 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved