Fer: ''We zijn voorbereid en hebben een plan''

Fer: ''We zijn voorbereid en hebben een plan''

Feyenoord is klaar voor de thuiswedstrijd tegen FC Porto. De Rotterdammers hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om klaar te zijn voor de wedstrijd van morgen in De Kuip. Leroy Fer geeft op de persconferentie aan dat de ploeg van Jaap Stam vertrouwen heeft in een goed resultaat.

''FC Porto is een grote club, ik heb ze altijd gevolgd in de Champions League. Ik verwacht een zware wedstrijd, maar we zijn voorbereid en hebben een plan,'' vertelt de middenvelder van Feyenoord, die steeds meer zijn draai weet te vinden, in De Kuip. ''Ik wil de leidersrol in het veld op mij nemen, dat gaat steeds beter.''

Jaap Stam hoeft de ploeg niet extra te motiveren. ''Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Thuis, een avondwedstrijd tegen een grote tegenstander. We willen graag laten zien wat we kunnen.'' Feyenoord trapt morgen om 18:55 uur af.

De trainer van Feyenoord heeft de tegenstander uitgebreid bekeken. ''Ze zijn fysiek sterk en kunnen goed positiespel spelen als ze tijd en ruimte krijgen. Wij willen vooruit voetballen en onze momenten, die we hier thuis altijd hebben, benutten.''

Lees meer over
De Kuip Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties